Back to top

Virtuelt løp /gøyal formtest i april

Dette må altså ikke forveksles med ordinært løp 25.mai :-)  Bruk virtuelt løp som f.eks en formtest. I virtuelt løp kan du delta uansett hvor du bor i verden.
Du må bare velge en løype som har minimum den høydeprofilen våre distanser har.
(Det står oppgitt i beskrivelsen av våre distanser her på hjemmesiden, og også i påmeldingen)

Hvis du samler på medaljer er 300 flotte tremedaljer igjen fra Covid-løpet i 2020, uten årstall! (10,5 cm bred, se bildet)
Medalje er selvsagt valgfritt, men disse er de vi har igjen.

I påmeldingen for virtuelt løp vil du se at det er lagt til 5km og 3km som distanse, etter ønske fra noen som vil delta i aldersklassen 85-90 år, hvilket må sies å være både kjempesprekt og til inspirasjon!

Dette må du gjøre for å være med i Ecotrail Oslo virtuelt løp hvor resultater kan lastes opp helgen 13/14.april 2024.

1. Meld deg på.  https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=6391)  Sjekk dernest innboks/spamboks for bekreftelse på epost. Du får også der et virtuelt startnummer som du kan printe ut om du vil.
  2. Finn din favorittløype i ditt nærområde, og som har mest mulig lik høydeprofil som din distanse i Ecotrailløypa. Se høydeprofil under "Din distanse" via menyen)
    Studer kart og/eller last ned GPX-fil hvis du bor i Oslo og vil løpe Ecotrail-løypa.Ny gpx fil skal snart legges ut på vår Strava-side, forresten. NB! Løypa blir ikke merket. (Den merkes kun til det ordinære løpet 25.mai)
  3. Løp med en klokke/device som støtter eksport av GPX/TCX filformat. Eller mobilapp som kan spore løpeturen.
  4. Last ned loggen etter løpeturen. Eller ta skjermdump av mobil-loggen.
  5. Last opp filen eller bildet via din profil (din side hvor du meldte deg på) og trykk på "Min tid"-knappen.
    Laster du opp bilde/skjermdump må du registrere din tid manuelt sammen med bildet.

NB! Dersom du har en Stravakonto kan du koble til denne etter at du har trykket deg inn på "Min Tid" knappen. Da kan du velge din løpetur fra  Stravalisten din og legge til i konkurransen. Da slipper du laste opp GPX/TCX fil.

Resultatlisten oppdateres 2-3 minutter etter du har lastet opp din treningsfil. Alle resultater vil ligge her. Eller i UltimateLIVE-appen .

Slik ser det ut når du er logget inn på din profil og skal laste opp løpeturen til resultatlista: